perjantai 23. marraskuuta 2012

Recommend 2 websites.

Tässä on jo haastetta.
Nettiselaukseni koostuu aika pitkälti fordesta (keskustelupalsta), sähköpostista, facebook ja blogit. Blogilista tulee päivittäin käytyä läpi useaan otteeseen. Olen todella tylsä nettaaja, tiedän.

Enkä nyt todella laita tähän linkkiä fordelle! Blogilistakin tuntuu turhalta.
"Hei, suosittelen blogilistaa". Not. Vaikka suosittelenkin sitä. Blogeja ylipäätään.

Hyvät nettisivuthan ovat kiinnostavia. Niissä pitää olla sisältöä ja jotain mikä inspiroi.

Regretsy.


Regretsy esittelee Etsystä, tuosta koko maailman käsityötä esille tuovasta nettikaupasta löytyviä ns. "paskoja kirppislöytöjä". Myös jälleenmyyjiä ja etsyyn liittyvää feikkihuijausta.
Vieläpä osittain juuri sillä huumorilla mikä saa mut räkänauramaan kippurassa.

Regretsy on vasta- ja eräänlainen kostoisku ihmisille, jotka yrittävät olla kovinkin uniikkeja ja erilaisia ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä. Regretsy on nyt vuoden paljastellut "uniikkien" pöllö- ja mustekalakorujen jälleenmyyjiä ja massatuotannon syviä rivejä. Suomessakin olen verkkokaupoissa törmännyt näihin samoihin massoihin ja sanaan "uniikki". Ihan totta hei, jos bling-bling-rivissä jossain kampin pissiskaupassa myydään näitä samoja, niin missä on se uniikki?


2. Pakollinen Joulu

Ensin mietin, etten laittaisi blogia. Mutta koska tämä osuu niin mun syvimpään suoneen, oli pakko. En pidä joulusta. Enkä oikein mistään mikä siihen liittyy. Tätähän on tietysti todella vaikea ymmärtää, koska suurin osa suomalaisista pitää tähän liittyvästä rauhasta ja lämmöstä ja muusta tekopyhästä ja haukotuksia aiheuttavista asioista. En pidä joululauluista. Suurin osa on ihmeellisiä tinteltangelpimputuksia ja loput virsiä. Virsiä?! Niitä laahaavia ja kärsimystä tuottavia hoilotuksia, joiden aikana hymyilystä sai ennen aikaan raippaa. Onpa ilonen juhla, hei. Joululaulujen sanoituksetkin on suurimmalti osin niin junttia tai käsittämätöntä "sanomaa", ettei siinä kestä hermo, eikä pokka.
Kuka lähtee mun seuraksi Kauneimmat Joululaulut-kiertueelle? :D

Siksi Pakollinen Joulu on just mua varten.
Vessapaperi-himmeli! Ooh! Aah! Ihanaa! Varautukaa sukulaiset, teidän joululahjat tulee täältä.
Kyklooppi-tonttujen rivi odottaa paketointia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti