lauantai 3. marraskuuta 2012

Tässä sitä ollaan, luomassa blogia. Pitää määritellä silmää miellyttävät värit, asetukset ja muut läpäläpät. Vaikeinta oli kuitenkin löytää hommalle nimi. Joku kehvelin aasialainen on jo varastanut mun nettinickin. Sen oikean, että myöskin siitä käytettävän lyhenteen. Siellä kibaya.blogspot.fi:ssä on postauksia vuodelta 2005. Pelkässä kibassa vain yksi, vuodelta 2001. Kiva.

Tuon nettinickin käyttäminen on itsessään vähän hauskakin juttu. Alunperin se lähti nimikikkailuista liikkeelle. Kaikki mun nickit on aina olleet kirjainyhdistelmistä ja merkityksistä koottuja lopputuloksia.
BrEmilie tuli Salaisista Kansioista vuonna 1998-1999. Emilie on siis muunnelma Emilystä, joka on sarjassa tärkeäkin juttu. Br siinä edessä taas oli ensin "brittish"-lyhennelmä, mutta muuttui sittemmin Brutaaliksi.

Kibayan syntyä en niin tarkkaan muista, mutta se liittyi jotenkin silloiseen Japania-hurahdukseen. Luulen, että alkuun oli "aya"-pääte, johon "kib" liitettiin vain jollain logiikalla. Alkukirjain oli alusta asti selvä. Outoja mieltymyksiä. Nicki päätyi kuitenkin käyttöön vuonna 2002-2003.
Vuonna 2003 rekisteröidyin sillä legendaariseksi muodostuneelle keskustelupalstalle ja loput on sen suhteen historiaa.

Oikeastihan Kibaya on paikkakunta Keniassa. En tiennyt tätä alkaessani käyttämään nickiä, enkä todella ottanut asiasta selvää. Olihan toki vuonna 2002 jo käytössämme google.

Kibaya-tuotemerkki on myös olemassa. Sillä tehdään hammaskuoria. Kyllä, hampaita! Kibaya.com. vie heidän hammasgalleriaansa.
Vampyrismi on kyllä sydäntäni lähellä, mutta en itse liity tuohon mitenkään.

Näin.
Tällä lähdetään liikkeelle.
Sisältöä en aio määritellä mitenkään, sillä mielestäni tulee blogissa voida keskittyä mihin tahansa haluaa. Enkä kyllä ihan vielä tiedä mitä haluan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti