perjantai 7. joulukuuta 2012

Väsymystä ilmassa.

Nyt se iski.
Talviväsymys.
Viime viikko meni ihan totaalisessa horteessa. Viime perjatainen kauppareissu oli totaalinen horror-stoori, huumorilla höystettynä. Avokälypuolen kanssa käytiin siinä talven ensimmäisessä lumimyräkässä kaupassa. Kyllä, käytiin kaupassa. Minä, AKP ja lapsi. Onneksi vain yksi lapsi. Taksin saaminen kesti tunnin. Reissu itsessään kolme ja puoli tuntia. Ruokakaupan lisäksi se sisälsi pari kenkäkauppaa ja semmoista normaalia. Kyllä te tiedätte.

Sen jälkeen on ollut sitä ihmellistä "ei mitään"-olemista. Viikonlopun olin toisten nurkissa leikkimässä lapsen kanssa. Sieltä kotiutumisen jälkeen ei oikein ollut normimenoja kummallisempaa. Suunnittelin joululahjoja, kävin fysioterapiassa ja sitten olikin jo itsenäisyyspäivä. No, oho.

Itsenäisyyspäivä. Tietokoneesta löytyi pöpö, poistin sen ja samalla meni sitten nettiasetukset jotenkin solmuun. Lopulta päädyin poistamaan ja asentamaan virustorjunnan uusiksi, soittamaan seminörttiveljelle ja hakkaamaan päätä seinään. Avun sain lopulta kännykän kautta vanhalta keskustelupalstalta.
Olin ihan poikki. Että voikin joku noin tylsä asia viedä mehut ihan täysin.
Onneksi ystäväni tuli yllättäen kutsun perässä katsomaan RytkyGaalaa eli Linnan Juhlia.
Tuli pelattua LinnanJuhla-bingoa, juotua glögiä ja menihän siinä samalla pipareita ja homejuustoakin. Ehkä vähän myös tarot-kortit kävivät pöydässä.

Tänään oli vuorossa toinen ystävä, intialaista päähierontaa - minä tein, punajuurikeittoa (!) ja pikku migreeni.

Tämä postauskin on oikeastaan ihan ei mitään ja sisällötön diipadaapa. Hohhoijaa.
Ehkä menen takaisin vain nukkuman. Nukuin migreeniväsymystä koko illan, joten mikäs sitä on jatkaessa.

ZZZZzzzzZzZzZzZzZ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti