maanantai 7. tammikuuta 2013

Mitä sitä kuvittelemaan.

Kun perustin blogia, suunnittelin kovasti tekeväni tulevaisuudessa asiassa helpommin ja voivani tehdä asioita, jotka nyt loistavat poissaolollaan. Kuten laittaa ruokaa suunnitelmallisesti. Tällä hetkellä kokkausmaasto on niin tylsä ja yksipuolinen, että hävettää. Kuka kirjoittaa nuudeliaterioistaan? Niin, ei yhtään kukaan.

Mutta tämä kariutui stimulaattorin piuhan tulehduttua ja lopulta koko roskan tulehduksen myötä suoritettuun stimulaattorin poistoon. Kokkaamattomuus jatkuu. Jossain kohtaa mietin pitäisinkö ruokapäiväkirjaa (edes itselleni), mutta nyt olen senkin jo heittänyt ajatusten romukoppaan. Esimerkkinä tämän päivän ruokailut.
- 1 kuppi kahvia maidolla - reilulla määrällä punaista luomumaitoa.
- 1 lasi vettä
- antibiootti
- 2 kpl voileipägrillillä käristettyä leipää, joiden välissä pestoa ja juustoa (goudaa).
- kurkkua leipien kanssa
- 1 kuppi kahvia.
- 1 lasi luomuappelsiinimehua
- antibiootti
- 1 lasi vettä
- 1 siivu luomuruisleipää pestolla
- 1 iso kuppi teetä
- 1 pussi nuudeleita. Nam! Mikä kulinaristinen kokemus!
- 1 lasi vettä
- antibiootti
Jäljellä on vielä illaksi suunnittelemani jugurtti antibiootilla. Ehkä toinen kuppi teetä.

Miten ravinteikasta! Miten mielikuvituksellista!

Olen kuitenkin huomannut käyttäväni aikani ideoiden kaikkia pikkuisia käsityöjuttuja. Olen siirrellyt asunnossani olevia tarvikkeita paikasta toiseen ja järjestellyt niitä parempiin paikkoihin. Että roinat olisivat edes jotenkin järjestelmällisemmin kuin vain pitkin ja poikin. Askartelu-paskartelutavarat yhdessä paikassa ja neulomiseen liittyvät detaljit omassaan. Ehkä näiden järjestelyiden jälkeen pääsen jossain kohtaa toteuttamaan ne kaikki suuret visiot mitä olen saanut vain muutaman tunnin aikana.


2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu! http://effenia.blogspot.fi/2013/01/haastetta-levottomaan-yohon.html

    VastaaPoista