tiistai 26. maaliskuuta 2013

Life is a Mystery!

...everyone must stand alone. 
- Madonna: Like a Prayer.

Niinhän se on. Yksinään täällä on kyettävä seisomaan omien tekojensa ja valintojensa takana. Toki niihin voi ja pitää kyetä vaikuttamaan itse, muuten on jotain pahasti pielessä.

Törmäsin tänään tuttavaani, jonka juttuja kuunnellessa tuli semmoinen olo, että en ehkä halua kuulla enempää hänen egoistista ja itsekeskeistä mölinää. Väsyin aika pian niihin kommentteihin, joissa lauseet alkoivat "minä, minun, minusta..." ja sitä rataa. Lopulta se ehkä jopa huvitti, kun puhuin säästä ja ilmastonmuutoksesta, hän puhui takistaan ja uusista kengistään.
En jaksanut kovinkaan kauaa tätä keskustelun tyyliä, vaan jatkoin matkaani. Kuitenkin on niin, ettei tuon tuttavani kaltaisen ihmisen kanssa halua jakaa mitään asioita. Koskaan ei tiedä kuunteleeko vastapuoli ja mitä sille tiedolle tapahtuu.

Edellisen kirjoituksen jälkeen olen käynyt OMT-fysioterapiassa.
OMT eli ortopedinen manuaaliterapia on vähän toisenlaista fysioterapiaa. Se on tehnyt paljon parempaa kuin tavallinen fysioterapia. Tavallisessa fysioterapiassa jumpataan, kun OMT-tyyppi on hakenut pienin paineluin lisää liikkuvuutta käsi- ja olkavarteen. Jumpalla taas sain sen vain pahemmin jumiin! Pieniä liikkeitä tekemällä myös kotona saan pidettyä tuon hiljaa hiipivän jumin kuriin. Ehkä. Yritän ainakin.

Yllättävän paljon kevät tuo tullessaan menoja. Säännöllisiä ja epäsäännöllisiä. Fysioterapiassa on taas kymmenen kerran satsi. Teatterireissuja on tiedossa muutama ja sen lisäksi pari muuta kulttuurijuttua.

Pääsiäisristeily on tällä viikolla ja se on odottamisen arvoista.
Matkaan lähtee Pyhä-tytöistä 3/4. Neljäs sairastaa kotona, mikä on ihan hyvä ratkaisu. Uudet, viime viikolla tulleet vaatteet toimivat hyvin ja ovat päätymässä laukkuun. Itsetehdyistäkin vaatteista päätyy laukkuun toinen.

Tein viime viikolla kaksi vaatetta. Toinen oli vähän helpompi ja toinen ei. Toiseen tarvitsin apuja, kun toisesta selvisin vain leikkelemällä. Ompelukoneen käyttö olikin haasteellista ja vei aikaa. Sekä yhden viinipullon.
Täytyy yrittää ottaa lopullisesta tuotoksesta muutama kuva, jahka saan sen pääteltyä.

Kevät kyllä painaa mutoin hartioilla. Asioiden aikaansaaminen on työlästä ja huomaankin että minulla saattaa olla seitsemän asiaa keske, eikä yhtään valmiina. Ihme haahuilua.

Kevät...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti