maanantai 14. huhtikuuta 2014

Syy hiljaisuuden.

On ollut ihan syy olla hiljaa aika pitkään.
Ei ole ollut mitään kerrottavaa, olen halunnut pitää asioita itselläni.

Muutin pois entisiltä huudeilta kokonaan uudelle paikkakunnalle ja sitä häärätessä ei ole ollut aikaa - tai voimiakaan - mihinkään muuhun kuin remontointiin, pakkaamiseen ja purkamiseen. Purkamista on edelleen, kun en ole purkanut kuin pääpiirteittäin tärkeimpiä tavaroita. Eli keittiö on laitettu ja muut odottavat tyhjentymistä.

Paikkakunnan vaihto oli hyvä idea. Entisillä huudeilla alkoi ahdistamaan ja kaatua yhteiskunnan rakenteetkin jo joka suunnalta. Ei riittänyt se että sai niskaan osan kuraa, mutta jatkuva alustankin tutina oli enemmänkin kuin kuluttavaa ja ainakin muutaman viikon jälkeen on täällä nyt toisenlainen meininki.Vähän joutuu fysioterapiaa odottamaan, mutta ehkä siihen asti on keksittävissä jotain uutta ja virkistävää. Täällä kuitenkin tehtiin ensimmäisellä kerralla pohjatilanteen kartoitus, mikä oli ihan avartavaa ja mielenkiintoista.

Loppupeleissä paikkakunnan vaihdos on ainoa tapahtunut muutos, mutta eihän sitä koskaan tiedä mihin elämä vie. Nythän sitä taas nähdään, kun on enemmän tilaa ympärillä. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. Lähellä on myös metsää, luontoa ja vähän jotain semmoista mikä hivelee silmää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti