maanantai 10. joulukuuta 2012

Kissa-asiaa.

Asiaa kissoista, sitä riittää aina.

Kissojen yhteiselo on aika usein aika hauska ja mielenkiintoinen asia. Välillä nukutaan kasassa ja välillä hengataan erikseen. Joskus ei toisen naama miellytä yhtään ja se saa lähtöpassit. Tai sitten poistuu rähjääjä itse. Jokaisella neidolla on omat mielipaikkansa kämpässä. Seniori-N:llä se on ehdottomasti pesän kaltaiset paikat; lavuaari, tuo kori ja Marimekon olkalaukun päällä on parasta makoilla ja nukkua. Seniori-S: taas on erittäin kehittynyt löytämään itsensä pyyhkeen, television ja tuolien päälle. Ei ole kerta tai kaksi, kun olen meinannut istahtaa karvaiselle pehmikkeelle tuolilla. Syli kelpaa S:lle myös. Juniori taas on enemmän piilojen perään. Tuossa korissa se on makoillut alusta asti, mutta heti perässä on vaihtoehto kirjahyllyt. Joko sen löytää isommasta kirjojen takaa tai pienemmästä hyllyn päältä.

Harvinaislaatuista yhteiseloa
Kuva on viime viikolta, pakkaspäivältä. Sisällä laskeneen lämpötilan vuoksi oli haettava suojaa ja lämpöä kanssasisarista. Yleensä juniori tulee viereeni sohvalle, mutta noiden parin päivän aikana ei näkynyt yhtään kissaa vieressä. Ei, ne olivat kaikki tuossa korissa. N ja Juniorihan eivät oikein ole mitään frendejä. Juniori ärsyttää N:ää energisyydellään ja leikkimielisyydellään ja saa siltä siksi usein turpiin. Siksi ihmettelin tätä koritilannetta pitkään! Varsinkin kun se jatkui vielä seuraavana päivänä, eikä selkeästikään ollut mikään yhden hetken vahinko. Etureunassa N on kyllä sen näköinen, ettei tuo valokuvaaminen ole kovinkaan kova juttu. Onneksi kuitenkin tuo on myös sen tyytyväisyydestä kertova ilme, ettei mene ihan väärille urille tämä juttu.


Takarivissä Psykopaatti-kissa ja "ihassama"-kissa. 

Juniori osasi olla oikein kuvauksellinen. Katseli tuonne taakse joka kuvassa ja kuvan ottamisen jälkeen lopetti sen. Kameran laskeuduttua, kissan pää nousi samaa tahtia ylös. Poseeraaja!
Pakkaspäivien jälkeen on taas palattu omaan rytmiinsä ja korista löytyy vain yksi mustavalkoinen kissa. Raidat piiloutuvat nojatuoliin ja camouflagea harrastetaan hyllyssä.

Tiedättekö miltä kuulostaa kuorsaava kissa?
Häiritsevältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti