torstai 22. marraskuuta 2012

Vain Elämää-konsertti.

Tänään se sitten tapahtui.
28.12. järjestettävän konsertin liput tulivat myyntiin aamulla klo 9.
Olin laittanut kellon soimaan kahdeksaksi ja könysinkin seiniä pitkin ylös puoli yhdeksän. Normaalisti ylöskampeaminen kestää kauemmin, mutta nyt ei ollut aikaa. Normaalien aamurutiinien piti hoitua nopeasti.

Olen ollut lippuhelvetissä pariin otteeseen ja yritin pitää mielen positiivisena ja keskittyä vain niihin paikkoihin, joihin haluamme saada liput. Eli katsomosta, edestä. Leidit Lavalla-kiertueella olin permannolla, eikä sitä showta sieltä kokenut yhtään niin hyvin kuin vaikka Celine Dionin katsomotasolta.

Olin huonojen kokemusten valossa varautunut hermostumiseen ja keskityin siihen, etten polttaisi päreitäni. Eihän se mitään auta. Menee vain ne hermot.

Aika nopeasti se sitten menikin. Itse tilanne.
Liput kolahtivat sähköpostiin 9.12, jolloin olin jo hyvän tovin ehtinyt niitä odottelemaan. 9.02 on soittomerkintä lippujen maksajataholle ja 9.05 ystävälleni, joka lähtee mukaan. Voin siis sanoa, että tämä meni kuin strömsössä. Kerrankin!

Meidän mestapaikat

Aika nopeaan tahtiin siitä ympäriltä alkoi niitä lippuja katoilemaan, joten siinäkin mielessä olen tyytyväinen.
Kahden tunnin lipunmyynnin jälkeen siellä on n. 120 lippua jäljellä. Kyllä, laskin jäljellä olevat hajanaiset paikat. Yhtään vierekkäistä paikkaa ei taida enää olla, ellei sitten jonkun suuren varauksen tehnyt ei lunastakaan lippujaan.

Tuon kuvan ottamisen jälkeen alueet E ja F ovat muuttuneet harmaiksi. Olihan siellä yksi paikka/katsomo vapaina. Veikkaan, että kaikki paikat tulevat menemään ja Barona-Areena on tupaten täynnä väkeä. Tulee väkisin mieleen Dalai Lama viime elokuulta. Oli muuten sama katsomo silloin! Siitä näkee todella hyvin!

Allekirjoittaneella on kaksi syytä odottaa joulua. Tämä ja se pysyvä stimulaattori! 

Edit. Vilkaisin tilannetta puolenpäivän aikaan. Kaksi paikkaa vapaana. Nyt ei ole enää yhtään. Tässä oli siis tuuriakin matkassa. 

Edit II. 
Huom. TÄMÄ postaus samasta aiheesta! Kun kerta porukka törmää tänne googlen kautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti